/Nieuws: November Inkopen

Geschreven door Marenne Hoeksema op 25 november 2014.

Ik heb een schandalige hoeveelheid spullen gekocht in de afgelopen maand. Fijne materialen maar ook machines die ervoor zullen zorgen dat het maken van grotere hoeveelheden makkelijker zal gaan. Dit is wat ik kocht:

  • Veel mooie papieren!
  • Ik heb pers en/of smeltborden ontworpen voor synthetisch koord-binden en heb die uit MDF laten lasersnijden. Ik heb ook veel koord gekocht.
  • Ik kocht wat boekbinderslinnen om mijn kleurenpallet compleet te maken en wat synthetisch kaftmateriaal dat ‘Balacron’ heet om mee te experimenteren. Ik kocht veel systeemkaarten, dik printpapier en gripzakjes. Ik kocht ook wat stofjes en een materiaal dat ‘Misty-Fuse’ heet om mijn eigen kaftmateriaal te kunnen maken met synthetische stoffen.
  • Tweedehands als laatste maar zeker niet het minst belangrijk: Ik kocht een perforator met verschuifbare 8mm ponsen en een stapelsnijder (die morgen met de post komt). Ik kocht ook een printer die niet bleek te werken. De verkopers hadden echter nog een identieke printer staan maar die bleek ook niet te werken. Gelukkig lukte het me om ze te combineren tot een wél werkende a3 duplex laser printer!