Informatie

Tijd
De creatieve woensdagen vinden elke woensdag plaats tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Ik haal de kinderen op uit school (Montessorischool Landsmeer) en samen zullen we naar mijn huis lopen. (Ongeveer 15 minuten.) Als er kinderen op de fiets zijn dan nemen we die mee. Bij mij thuis gaan we lunchen. We gaan met z’n allen even buitenspelen op het openbare schoolplein van de Hoeksteen school om de hoek, mochten de kinderen daar behoefte aan hebben. Daarna gaan we lekker knutselen. Om 16.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden. Als het met mij is afgesproken mag jouw kind ook langer blijven.

Locatie & Contact
De creatieve woensdagen vinden plaats in mijn huis in het oude dorp: Meerkoetstraat 1-c, 1121 VX Landsmeer. Ik ben bereikbaar per telefoon, whatsapp en sms: 06 1520 2992 of per email: info[at]marennehoeksema.nl

Bijzonderheden
De woensdagen zijn bedoelt voor kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw. Mocht er een activiteit zijn voor een specifieke (leeftijds)groep dan vermeld ik dat bij de data onder het kopje ‘bijzonderheden’.
Ik heb kliederschorten voor de kinderen. Desondanks is het handig als de kinderen niet hun mooiste en/of nieuwste kleding aanhebben. Mocht er een activiteit zijn waarbij het echt nodig is dat de kinderen kleding mee- of aanhebben die vies mag worden, dan vermeld ik dat bij de data onder het kopje ‘bijzonderheden’.

Financiën
– De eerste creatieve woensdag (4 uur) is gratis en vrijblijvend!
– De prijs voor een creatieve woensdag is €25. Dit is inclusief eten, drinken en materialen en is vrijgesteld van BTW.
– Een “strippenkaart” voor 5 woensdagen kost €100 en mag gedeeld worden met broers en/of zussen.
– Mocht je kind na 16.00 uur blijven dan geldt er een tarief van €2,50 per half uur.
– Betaling kan vooraf worden voldaan of bij het ophalen van je kind.
– Betaling kan contant of per bankoverschrijving op rekeningnummer nl63ingb0008321583 (t.a.v. Marenne Hoeksema te Landsmeer) onder vermelding van de naam van je kind.
– Facturen kunnen op aanvraag worden gemaild.

In- en uitschrijven
Je kan je kind inschrijven door mij een sms, whatsapp, of email te sturen met de gewenste datum/data. Je kan mij ook even bellen. De laatste mogelijkheid hiervoor is om 15.00 uur op de dinsdag ervoor. Toch nog andere plannen gemaakt? Uitschrijven kan uiterlijk 15.00 uur de dinsdag ervoor. Als je vergeten bent om je kind af te melden kan het zijn dat ik helaas €5 in rekening moet brengen voor de materiaalkosten.
De minimale deelname per woensdag is 2 kinderen. De maximale deelname is 6 kinderen.

Vragen?
Stel ze gerust!